Nye ejere af Hornbæk Fitness

Kære alle medlemmer,
Det er med en blanding af stor glæde og en smule vemod, at vi informerer Jer om, at Hornbæk Fitness får nye ejere d. 1/6-19.

Praktisk får det ikke nogen betydning for Jer som medlemmer, da alt fortsætter på samme vis.

De nye ejere bliver, Frederik Hastrup-Johansson og Troels Hammer fælles familiefirma. Frederik har været instruktør i Hornbæk Fitness fra centrets start i 2012 og Troels er blandtandet kendt for sin træning Tai Chi / Qi Gong og sin smukke musik. Derfor er der mange af jer, der allerede kender de to herrer og de glæder sig.

Vi har nydt de mange år med alle vores skønne medlemmer, og føler os trygge ved at Frederik og Troels fortsætter med den samme gode og friske energi. Og vigtigst af alt; holderfast i den fantastiske stemning Hornbæk Fitness har. Den findes ikke bedre!
For os er tiden nu inde til at fokusere endnu mere på vores anden virksomhed: borderstone. Og det føles derfor naturligt at sige tak til Jer alle og til Hornbæk Fitness for dettespændende eventyr - og held og lykke til de nye ejere. Jeg (Pia) vil dog forsætte med at undervise i reformer.

Vi ønsker alle medlemmer en skøn sommer og fortsat god træning i Hornbæk Fitness.

Kærlig hilsen

Michael og Pia Lindegaard