Prøvetime i Reformer Pilaes

reformer pilates hornbæk.jpg

Så er der mulighed for reformer prøvetime d. 1/7 kl. 20.05
Du kan booke pladsen ved at skrive eller ringe på 42410162
Det koster 85 kr. at deltage i prøvetime og evt. afbud skal ske senest 12 timer før holdstart

Med reformer og tower træner du både stabilitet, styrke, smidighed og koordination på én og samme gang – og får lange, slanke muskler af dine anstrengelser.
Reformer-maskinen er, med fjedre som modstand i stedet for vægte.
Vi lægger stor vægt på at undervisningen er af høj kvalitet og at der arbejdes ud fra de oprindelige pilates principper så vi opnår de bedst mulige resultater. Som i alt pilates træning vil der være fokus på vejrtrækning og vi arbejder især de dybe mavemuskler (core). Træningen er både effektiv, skånsom og supersjov. Pilates reformer foregår på små hold af max 4 pers. i vores fine reformer lokale. Disse hold kræver særskilt klippekort og kan ikke bookes på et almindeligt medlemskab. Se mere om priser og info på Hornbaekfitness.dk