Lokalt fordelsprogram - få rabatter i hele byen

 
Hornbæk Fitness Lokalt fordelsprogram.png

Hornbæk Fitness tilbyder nu et fordelsgrogram mellem medlemmerne i Hornbæk Fitness og de erhvervsdrivende i Hornbæk. Vores vision er at styrke fællesskabet og sammenhængskraften i byen og skabe incitament for byens borgere til i højere grad at handle lokalt. Derfor kan man nu som medlem i Hornbæk Fitness opnå fordele og rabatter hos butikkerne og de erhvervsdrivende, som er tilknyttet vores fordelsprogram.

Ønsker man at få rabatter på eksempelvis nye solbriller, hos frisøren eller på boligindretning, så afhentes blot rabatkort i receptionen i Hornbæk Fitness, som kan indløses hos fordelspartnerne. Fordelsprogrammet foreløbige samarbejdspartnere er:

Hornbrillen: 10 % rabat på solbriller med og uden styrke

Alex Heidelbach - Klinik for Ostepati: 10 % rabat på første behandling

AlgeNord: 10-20 % rabat på algerens og behandling af terrasse og facade

Salon Nord: 10 % rabat på alle klip

Bord & Bænk: 10 % rabat på alt i butikken

Christiansen & Co: 10 % rabat på alt i butikken

DMH træfældning og havepleje: 15 % på alle ydelser

Møbelsko.dk: 10 %

Lafrenz Sundhedsklinik: 20 % Rabat på første behandling