Store Stranddag - Fitness rykker på stranden

 
StoreStranddag.jpg

Tag med din familie og venner til Store Stranddag, som byder på mange forskellige aktiviteter som puls & styrke, mountainbike til litterær-gåtur i området og tennis. Store Stranddag byder på et bredt udvalg af aktiviteter inden for motion, kultur og natur. Det er gratis at deltage, og alle kan være med.
Det foreløbige program byder blandt andet på:

Kl. 9 -11.30 Strandtur på Mountainbike til Helsingør, med kaffepause på Kulturværftet - 31 km med den lille "Alpe D'Huez". Husk MTB-cykel, hjelm og briller. Mødested: Ankeret ved havnen.
Kl. 10-11 Qi Gong/Thai Chi med Hornbæk Fitness
kl. 10.35-11.30 Puls & Styrke med Hornbæk Fitness
Kl. 11-14 Kom og prøv strandpetanque, som er en sjov aktivitet for hele familien. Hornbæk Petanque står klar til at sætte dig ind i spillets regler.
Kl. 11-14 Hornbæk Golfklub inviterer til strandgolf i sandet for hele familien. Der er lagt op til en lille konkurrence mellem generationerne
kl. 11-14 Skovløberne inviterer til et sjovt familieløb på en 3 km. trail bane i klitterne. Man kan gennemføre flere gange, og der er flotte diplomer til alle.
Løbeturen starter på den høje klit ved indgangen til stranden overfor havnen mod Gilleleje 🏃
Kl. 13-14 Social affaldsindsamling for hele familien. Gå på jagt efter affald i naturen omkring stranden. Vi mødes ved Hotel Hornbækhus kl. 13, hvor vi låner tænger af hotellet. Vi slutter kl. 14 ved hotellet, hvor vi gøre status på fangsten.
kl. 11-14 Nordkystens Livredningstjeneste står klar til at besvare spørgsmål og sikkerhed på stranden.
Kl. 11-14 Hornbæk Surf Club inviterer dig om din familie til at prøve surf- og SUP boards. Mød os ved vandkanten.

OBS: Der kan komme ændringer i programmet. Følg med i begivenheden, hvor vi løbende lægger information op.Læs mere om projektet på www.dgi.dk/store-stranddag
Store stranddag ledes af DGI Nordsjælland og støttes af Helsingør Kommune og Nordea-fonden.
Stranddagene arrangeres i samarbejde med lokale foreninger, frivilliggrupper og et nyt ambassadørkorps, der på sigt skal blive bæredygtigt.
Naturstyrelsen Nordsjælland har givet deres tilsagn til at benytte stranden i Hornbæk samt rådgive om gældende love og regler.
VisitNordsjælland, Turist i Hornbæk, REN HORNBÆK, Hornbæk Havn og Uge 31 Hornbæk støtter ligeledes op om projektet og bidrager til projektets markedsføring.
Foto: VisitNordsjælland

 
Frederik Hastrup-Johansson