Cart 0

 

VELKOMMEN TIL HORNBÆK FITNESS

Hornbæk Fitness er et åbent center hvor vi møder medlemmerne i øjenhøjde, med udgangspunkt i den enkeltes behov. Derudover har vi altid varm kaffe på kanden - helt gratis.

IMG_3046.jpg

Hornbæk Fitness er et træningscenter med plads til alle - dét er et motto, vi har. Vi er et hus, som ønsker, at alle skal føle sig velkomne uanset alder, kondition og særlige interesseområder; om det er fitness, vægte, yoga, pilates-træning, cirkeltræning mm.

Vi ønsker at balancere vores center mellem både puls og ro, styrke og afslapning, det hårde med det bløde osv. Derfor er der altid mulighed for en snak og en kop kaffe efter en intens træning. Fællesskabet og nærheden er en vigtig faktor for os. Derfor håber vi, at vores medlemmer og gæster møder hinanden på tværs af interesser og baggrund.

Vi opererer med en høj grad af ”hyggefaktor” i vores center, hvor vi, ud over gratis kaffe, er opmærksomme på, hvilken musik der kommer ud af højtalerne i fællesarealerne, at medlemmerne mødes af et fint lille billede, en grøn plante og et smil.

IMG_4614 copy.jpg

Vi er engagerede i, hvilke indtryk vores medlemmer efterlades med, fra de går ind i huset til de forlader det igen. Vi lægger derfor særlig vægt på, at vores medarbejderstab består af veluddannede, professionelle trænere og instruktører, der kan varetage medlemmernes forskellige behov og lyster. Det er for os super vigtigt, at vi kan møde den enkelte netop dér, hvor han/hun er i sin træningsproces, i øjenhøjde.

Samtidig med en høj grad af faglighed lægger vi vægt på, at vores udstyr og udbud er professionelt, sikkert og meget varieret. Derfor er vi opmærksomme på at forny os og vedligeholde alle maskiner og samtidig have et stort varieret udbud af hold. Hornbæk Fitness har op imod 50 hold om ugen, som du kan deltage frit på via dit medlemskab.

Vi arbejder hele tiden med at forny og forbedre vores faciliteter, og vi gør vores bedste for, at det bliver ved med at være en god oplevelse for dig at komme og træne.

Bedste hilsner fra Ane, Bitten, Frederik og Troels