Cart 0
Personlig træning Hornbæk Fitness.jpg

NICE TO KNOW:
Jo før du kommer i gang, desto tættere er du på dine mål. Men det handler også om at få den rigtige start.
 

Nå dine mål med personlig træning.

En personlig træner hos Hornbæk Fitness kan hjælpe dig med at nå dine mål på en sikker og inspirerende måde. Din personlige træner sætter sig ind i dine behov og forudsætninger og skræddersyer, sammen med dig, en træningsplan, der passer til dine mål og dit temperament. Planen tilpasses undervejs i takt med, at du når dine delmål. 

Er du allerede i træningstøjet?

Er du sikker på, at du får det optimale ud af din træning, eller kunne lidt kyndig vejledning være en hjælp?

Løbende ændringer i dit træningsprogram er nødvendigt for, at din fremgang fortsætter og du kommer tættere på dine mål. Lidt finpudsning i detaljen fra en personlig træner kan give stort udbytte for din træning, motivation og ikke mindst dine resultater.

Konsultation

Du er altid velkommen til at kontakte os om en konsultation, som vil indebære et oplæg til et muligt forløb, helt gratis. Din personlige træner kan hjælpe dig med at:

Få mere energi og overskud - Spare tid ved at effektivisere din træning  - Skræddersy en målrettet træningsplan - Vejlede dig omkring kost og sundhed - Slanke dig - Opbygge dine muskler - Øge din motivation - Øge din styrke og kondition - Genoptræne din krop efter en skade - Test af smidighed og kropsholdning.

Kostvejledning: 600,-

Personlige træningssessioner:
2 sessioner:  1.200,-
5 sessioner:  2.690,-
10 sessioner: 4.900,-