Cart 0
Power plate hbk.jpg
 

NICE TO KNOW:
My7™ tilbyder over 250 specialkonstruerede programmer, over 1000 individuelle øvelser og over én million forskellige kombinationer.

 

Fremtidens fitness-form

Power Plate MY: En ny spændende maskine i Hornbæk Fitness. My7™ er en fascinerende træningsmaskine som tager din træning ind i en helt ny dimension. Den er med dig hele vejen fra start til slut. my7 har en integreret computer med touch screen komplet med over 1000 træningsvideoer og coaching tips der guider dig igennem træningen med det unikke Advanced Vibration Technology™ system.

Power Plate® er det førende vibrationsredskab, som giver en ny dimension ­indenfor wellness-løsninger på tværs af alder, livsstil og fysisk formåen. De potentielle ­fordele ved at anvende Power Plate® i din daglige træning er enorme, hvad ­enten du er eliteatlet, fitness-entusiast, eller en gennemsnitlig bruger.

En lang række videnskabelige forskningsresultater ligger til grund for opnåelse af MDD certifikatet, der kan påvise, at du gennem accelerationstræning på PowerPlate kan forvente følgende fordele:

 

Fordele ved Power Plate

1. Cirkulation: Forbedrer bold- og lymfatisk cirkulation i kroppen
2. Smidighed: Øger bevægelighed, balance og stabilitet
3. Vægttab: Reducerer kropsfedt ved at øge stofskiftet
4. Smerte & Velvære: Reducerer smerte og fremmer velvære
5. Cellulite reduction: Reducerer cellulite (appelsinhud)
6. Muskelstyrke og kraft: Forbedrer muskelmasse, opbygger eksplosivitet og udholdenhed
7. Knogletæthed: Hjælper med at forbygge tab af knogletæthed og genopbygger knoglemineraler
8. Forebygger faldulykker: Øger stabilitet og koordination.