Reformer pilates Hornbæk Fitness.jpg
 

NICE TO KNOW:
Med reformer og tower træner du, både stabilitet, styrke, smidighed og koordination på én og samme gang – og får lange, slanke muskler af dine anstrengelser.

 

Fordelene er mangfoldige.

Træningen kommer hele kroppen rundt - også de muskler, du måske slet ikke aner, du har. Træningen aktiverer de dybe muskler helt inde omkring rygsøjlen, hvilket stabiliserer ryggen. og styrker de ydre muskler, hvilket giver yderligere stabilitet og toner midterpartiet. Derudover smidiggøres musklerne og bevægeligheden omkring hofter og lænd øges.

Øvelserne vil opbygge styrke i din arme, ben, mave og rygmuskler.  Med reformer og tower træner du, både stabilitet, styrke, smidighed og koordination på én og samme gang – og får lange, slanke muskler af dine anstrengelser.

Reformer-maskinen er, med fjedre som modstand i stedet for vægte, og du får den rette vejledning af vores meget dygtige og veluddannede instruktører: Træningen er både effektiv, skånsom og supersjov.

Reformertræningen foregår på små eksklusive hold, med max 4 deltagere. Du behøver ikke have medlemskab i Hornbæk Fitness for at gå til Reformer.


Tider og priser

Reformer Pilates & Tower træning kører på et selvstændigt klippekort. Vi tilbyder følgende trænings muligheder:
Enetimer: Øvelserne bliver sammensat og tilpasset helt specifikt til dit niveau og dine behov.
Hold timer: Med max. 4 deltagere på et hold. Timen kører i et niveau hvor alle kan følge med men også blive udfordret.

 
 

Holdtræning med medlemskab

5 klip: 650,00
10 klip: 1.250,00
20 klip: 2.400,00

Holdtræning uden medlemskab

5 klip: 700,00
10 klip: 1.350,00
20 klip: 2.600,00

Eneundervisning:
1 x træning: 650,00
Klippekort  - 5 klip:  3.125,00
Klippekort  - 10 klip: 6.000,00