Cart 0
Reformer pilates Hornbæk Fitness.jpg
 
 

Reformer pilates

Av, min ryg! – den oversete folkesygdom Ryggen skal bære os hele livet, men faktisk er ondt i ryggen en af de største folkesygdomme i verden. Det betyder ikke, at du skal leve med det. Reformer Pilates øvelser kan være en effektiv måde at leve smertefrit på.

Uanset om det er fra dårlig krops holdning eller traume, kan rygsmerter påvirke din livskvalitet. Reformer Pilates kan være nyt - tigt ved rygsmerter. Mange fysioterapeuter anbefaler Reformer Pilates ved rygsmerter, fordi det er en effektiv måde at styrke dine kerne muskler på og øge fleksibiliteten.

Øger din bevidsthed

Fokus ligger på din kerne-, underlivs- og rygmuskler. Ved at træne kernens muskler, vil de indgå i alle kroppens bevægelser og hjælpe med at stabilisere rygsøjlen. Den øget bevidsthed om ryggen og styrkelse af dine dybe muskler, er afgørende for at hjælpe med at lindre og forebygge rygsmerter

Reformer pilates - med tower

Reformer-maskinen er et yderst effektivt og alsidigt træningsredskab. Ved hjælp af fjedre yder maskinen en konstant tilpasset modstand, som giver dig mulighed for at arbejde meget målrettet og efter egen formåen.

Fjedrene giver udfordring til din balance, motorik og kernestyrke, mens du arbejder på at forbedre din postural stabilitet.

I modsætning til Reformerens udseende er den faktisk sikker og komfortabel. Øvelserne foregår både liggende på ryggen, maven, knæene, samt siddende og stående, alt efter niveauet i træningen.

I Hornbæk Fitness har vi tower på vores maskiner. Tower-delen giver maskinen mange gode og effektive variationsmuligheder. Vi lægger stor vægt på at, undervisningen er af høj kvalitet og at der arbejdes ud fra de oprindelige pilates principper, så vi opnår de bedst mulige resultater.

Derfor har vi ligeledes valgt kun at have fire reformere i vores studio. For at have fuld fokus på kropsbevidsthed og kvalitet i øvelserne.

Reformer Pilates & Tower træning kører på et selvstændigt klippekort i Hornbæk Fitness.

I Hornbæk Fitness er der over 20 Reformer hold om ugen fordelt over alle ugens dage med både morgen- og aftenhold.

Vi har 5 gode og dygtige instruktører, der glæder sig til at tage imod dig.

Vi ses – til Reformer træning

Priser - klik her

Reformer Pilates & Tower træning kører på et selvstændigt klippekort. Vi tilbyder følgende trænings muligheder:
Enetimer: Øvelserne bliver sammensat og tilpasset helt specifikt til dit niveau og dine behov.
Hold timer: Med max. 4 deltagere på et hold. Timen kører i et niveau hvor alle kan følge med men også blive udfordret.