Cart 0
IMG_0495.JPG
 

NICE TO KNOW:
Varier din træning: Ryk igennem status quo og optimerer dine resultater. Selv verdens bedste træningsprogram skal skiftes ud en gang i mellem.

 

Træn med Cybex-maskiner eller frivægte.

Styrketræning  har til formål at øge musklernes styrke, udholdenhed og form. En god muskelstyrke er forudsætningen for at kunne bruge kroppen optimalt og forebygge skader. Styrketræning er også med til at forbedre muskelgruppernes koordination, sætte forbrændingen i vejret samt forbedre din kropsholdning.

I Hornbæk Fitness tilbyder vi styrketræning med Cybex maskiner, kettlebells, frie vægte op til 50 kg, medicin balls og kabelstationer.

Cybex har altid været på forkant med udviklingen og er nyskabende, både når det gælder design og lang levetid. Cybex tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelsesmønster. Udstyret er derfor altid biomekanisk korrekt, således at den enkelte bruger opnår optimal træning.

Maskinerne har variabel modstand. Dvs. vægten er lettere at løfte i de positioner, hvor brugeren er svag og hårdere at løfte, der hvor brugeren er stærk. Dette giver maksimal belastning på musklerne og minimal belastning på leddene. Cybex tilbyder både maskiner med et fast bevægelsesmønster, og et brugerdefineret. Dette giver stor variation for den enkelte bruger, som med tiden kan udføre mere avancerede øvelser. 

 
IMG_1903.JPG

Indstillingsmuligheder

Cybex’s filosofi bygger på at alle brugere, uanset størrelse, får en sikker og effektiv træning når de anvender en Cybex-maskine. Derfor er maskinerne udstyret med relevante indstillings­muligheder, således at disse tilpasses brugerens krop. 
Bevægelsesbegrænseren kan tilpasses den ønskede startposition med 10 graders intervaller og det indbyggede kamhjul sørger samtidig for, at styrkekurven er korrekt gennem hele ­øvelsen.

Styrketræningsmaskinerne har danske øvelsesillustrationer. På kredsløbs- produkterne er både display og programmer på dansk.
Hornbæk Fitness ønsker at der skal være et bredt udvalg af maskiner  - så kom endenlig med ønsker.

 

Unikt vægtsystem

På hovedparten af maskinerne kan vægten finjusteres med 2,3 kg intervaller ved blot at dreje på den gule knap. Derved slipper brugeren for besværlige ekstra vægte.
De maskiner som har tunge konstruktioner (f.eks. armene på en skulderpres) har indbygget kontravægt, således at brugeren kun løfter selve vægtstakken. Dette er især relevant for ­ældre og svage brugere, der ønsker den lavest mulige startvægt.